Bitcoin Cash, Tron, Zcash-prisanalyse: 8. december

Ethereum har handlet lige under $ 600-mærket de sidste par dage. Denne sidelæns bevægelse blev også afspejlet på altcoin-markederne. Bitcoin Era og tron handlede med meget lidt lodret momentum på hitlisterne i den sidste uge. Zcash så ikke god købsvolumen, selvom den forsvarede et supportniveau.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash havde meget lidt momentum bag det i de sidste par dage. Handelsvolumen har også været lav, og handlende syntes at vente på, at markedet skulle bestemme retningen.

En breakout til opadrettede ville have brug for et stearinlys tæt på $ 295, mens et tæt på under $ 274 måske signalerer, at support på $ 267 sandsynligvis også vil blive brudt.

$ 288-niveauet er blevet vendt til modstand, og tyre skulle bruge prisen til det psykologiske $ 300-niveau for at dæmpe salgstrykket fra bjørne.

Tron [TRX]

Tron oplevede også kun sidelæns bevægelse de sidste par dage sammen med Etheruem. Prisen har for det meste holdt sig over $ 0,03 support.

De 20 SMA (hvide) og 50 SMA (gule) krydsede hinanden og generelt flyttede tættere på hinanden for at afspejle manglen på opad- eller nedadgående momentum for TRX.

Bollinger-båndene var også tæt på prisen for yderligere at fremhæve den sænkede volatilitet i TRX.

Zcash [ZEC]

ZEC dannede en symmetrisk trekant efter at have trending opad tidligere. Prisen har holdt sig over $ 71 support i de seneste dage, men OBV viste ingen stigning i købsvolumen.

Salgsvolumen har været stærkt, mens købsvolumen har været svagt i løbet af de sidste par uger

Trekantmønsteret ser generelt et breakout, der følger den tidligere tendens. Derfor vil et lys tæt på mønsteret på stærk handelsvolumen indikere retningen for det næste træk.